Etusivu Säännöt      Ilmoittautuminen      Muuta

Keppihevosten SM-kilpailut 2013!


Kiitokset kisaajille ja TULOKSET!


hyvästä hengestä ja tunnelmasta! Isot kiitokset myös Jokimaan raviradalle ja Kaijansinkon puutarhalle! Tulokset löytyvät tästä linkistä.

Lähtölistat esillä!


Lähtölistat löytyvät tästä linkistä! Tarkistattehan, että kaikki ilmoittautumiset ovat oikein ja luettehan ylhäältä löytyvät infot huolellisesti!


Myyjät huomio!


Huomio, kisoihin myymään tulevat!
Seuraavanlaista viestiä tuli myyntivastaavilta: Toivoisimme, että kaikki jotka ovat tuomassa myytävää järjestäjien pöytään (vain järjestäjille!) toisivat meille paikan päällä myytävien lisäksi oman vaihtorahaboksin ja listan tuoduista tavaroista. Helpottais nimittäin meidän hommaa. Ilmoitukset myyntipaikoista olisi suositeltavaa laittaa Ailille tulemaan mahdollisimman paljon ennen kisoja, jotta listat saadaan valmiiksi - niin järjestäjiltä kuin muiltakin myyjiltä. Paikathan on varattava ennakkoon, eikä kisoissa saa myydä muualla kuin sille varatulla alueella ostetulla paikalla!

Lisää ohjelmaa!


Suomenmestaruuskilpailuiden suuren suosion ansiosta kaikki kisaluokat täyttyivät ennätys ajassa, joka tarkoittaa, että monet halukkaat kisaajat jäivät ulkopuolelle. Tämän ja useiden yhteyden ottojen takia olemme päättäneet pitää vielä yhden luokan, joka on suunnattu vain niille, jotka eivät jo ole muissa luokissa. Kyseessä on yksinkertaistettuna näyttely, jonka tulos selvitetään äänestyksen muodossa.
Näyttely

Näyttely toimii äänestyksenä kisapäivänä. Jokaiselle näyttelyyn osallistuvalle hevoselle jaetaan kisapaikalla ilmoittautumisen ohessa numerolaput, josta käy ilmi hevosen kilpailunumero, jonka avulla kaikki kisapaikalla olijat saavat äänestää mielestään kauneinta, söpöintä tai muuten mielestään parasta keppihevosta. Äänestys tapahtuu suljettuna lappuäänestyksenä, äänestyspaikka löytyy infopisteeltä. Äänestysaikaa on ensimmäisen luokan alusta koululuokan loppuun asti ja jokainen saa äänestää vain kerran. Voittaja ilmoitetaan Koulumestaruuksien palkintojenjaon ohessa. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla tavalla ja samalla kaavalla kuin koululuokkiinkin. Luokkaan otetaan 30 nopeinta ilmoittautunutta. Eniten ääniä saanut palkitaan pokaalilla, toinen ja kolmas kunniakirjalla ja lisäksi Sigitius, Suomen Keppihevosyhdistyksen perustaja jakaa omat palkintonsa ja kunniamainintansa (viralliset arvonimet, kuuden parhaan ruusukkeet, parhaalle pokaali ja neljä symppis-palkintoa). Vain ne jotka eivät ole jo osallistuneet muihin luokkiin, voivat osallistua. Osallistumismaksu on sama 3 euroa/henkilö. Ilmoittautuminen alkaa 14.4. klo. 10.00. Aiemmin ilmoittautuneita ei oteta luokkaan.

Kouluradat on jo lisätty sivuille, mutta eivät näy kaikilla esimerkiksi Interner Explorerilla. Ne löytyvät vielä täältä. Bussilla tai junalla tulevat, ilmoittakaa ajoissa, milloin tarvitsette kyytejä asemilta! Huomioikaa, että kisalueelle saa tulla aikaisintaan kahta tuntia ennen kisoja, mieluusti myöhemmin, jotta järjestäjät saavat kaiken kuntoon! Jokaisen kilpailijan on ilmoittauduttava vielä kisapaikalla ja maksettava ilmoittautumismaksunsa (3€/henkilö) ennen ensimmäisen luokan alkua. Mahdolliset vapautuvat paikat menevät ensimmäisille, jotka niille ehtivät ilmoittautua.

Huomio kaikki ilmoittautuneet!


Ilmoittautumisia tuli jo ensimmäisen yön aikana täysin yli odotusten ja neljätoista tuntia ilmoittautumisajan alkamisen jälkeen kaikki paikat oli varattu.
Kiitämme kaikkia ilmoittautumisesta ja pahoittelumme niille kymmenille innokkaille harrastajille, jotka eivät mukaan ehtineet. Kaikki ovat silti tervetulleita seuraamaan kisoja tai pitämään myyntipöytää. Katsojille sisäänpääsy on maksutonta.
Ilmoittautuneet tarkistattehan, että ilmoittautumisenne on laitettu oikein. Niille jotka eivät ole mahtunut luokkiin on ilmoitettu. Mahdolliset vapautuvat paikat ilmoitetaan Ilmoittautuneet-sivulla, tarkkailettehan tilannetta! : )


11.5.2013 järjestetään jo toista kertaa Jokimaan raviradalla Lahdessa keppihevosten SM-kilpailut. Kilpailuja isännöi erinomainen ryhmä alan harrastajia ja Suomen Keppihevosyhdistys on tiiviisti järjestelyissä mukana. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kisaajat ja katsoja - iästä ja koosta riippumatta!
Ilmoittautuessasi muistathan lukea "Ilmoittautuminen"-osiosta löytyvät ohjeet ja tarkistaa, että luokissa on tilaa ilmoittautuneiden listalta.
Ilmoittautuminen alkaa 11.4.!
Luokat ja aikataulut

Junior-luokka
- Alkaa n. klo. 14.00
- 12-vuotiaat ja nuoremmat
- Estekorkeus 40-50cm
- Palkitaan kolme parasta
- 20 osallistujaa
- Rata ilmoitetaan paikanpäällä

Jokimaa-luokka
- Alkaa n. klo. 14.35
- Estemestaruuksien karsinnat, viisi pääsee parasta finaaliin
- Luokka on avoin
- Estekorkeus 50-60cm
- Palkitaan kolme parasta
- 25 osallistujaa
- Rata ilmoitetaan paikanpäällä

SKY-luokka
- Alkaa n. klo. 15.10
- Estemestaruus-finaalien karsinnat, viisi pääsee parasta finaaliin
- Luokka on avoin
- Estekorkeus 60-70cm
- Palkitaan kolme parasta
- 25 osallistujaa
- Rata ilmoitetaan paikanpäällä

Välitauko klo. 15.45----------------------------------

Estemestaruus 2013-finaali
- Alkaa n. klo. 16.00
- Vain estemestaruus karsintojen kymmenelle parhaalle
- Estekorkeus 60-80 cm
- Palkitaan viisi parasta, ruusukkeet, ykköselle pokaali ja voittajan loimi, sekä jokaiselle osallistuneelle diblomi
- Rata ilmoitetaan paikanpäällä

Koulu
- Alkaa n. klo. 16.35
- Luokka on avoin
- HeB
- Palkitaan kolme parasta
- 15 osallistujaa
- Rata (ylempi) ja kenttä

Koulumestaruus 2013
- Alkaa n. klo. 17.10
- Luokka on avoin
- VaA
- Palkitaan viisi parasta, ruusukkeet, ykköselle pokaali ja voittajan loimi, sekä jokaiselle osallistuneelle diblomi
- 15 osallistujaa
- Rata (alempi) ja kenttä


Näyttely
- Käydään äänestyksellä (infoa ylhäällä)
- 30 osallistujaa
- Luokka avoin niille, jotka eivät ole vielä muissa luokissa
- Palkitaan kolme parasta ja kunniamaininnat
Yhteystiedot & Ajo-ohjeet
Ilmoittautuminen joko foorumilla tai
Sähköpostitse osoitteeseen tyti97[at]gmail.com.
Sinne myös kaikki kysymykset.

Kilpailut järjestetään Jokimaan raviradalla, Lahdessa.

Jokimaankatu 6
15700 LahtiNäytä suurempi kartta

Ulkoasun © Pilvimarja / Aili, Katajiston talli
Kuva © Aili, Katajiston talli

SM-kilpailuista

Keppihevosten SM-kilpailut ovat nuorten harrastajien järjestämää keppihevostoimintaa. Tarkoitus on koota keppihevosharrastajia yhteen vuosittain vaihtamaan kuulumisia ja kilpailemaan.
web-counters.org