Valmentajavalmennus starttaa jälleen!

Otamme vuonna 2018 valmennukseen 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Osallistuvien tulee olla yhdistyksen jäseniä ja maksaneet vuoden 2018 jäsenmaksun (lue lisää liittymisestä täältä). Paikat menevät nopeasti, joten otathan meihin pian yhteyttä! Ilmoittautuminen alkaa 1.5. ja päättyy 19.5. (tai kun paikat loppuvat).  Voit edelleen suorittaa vain yhden kokeen, mutta jos suoritit kurssin jo viime vuonna, voit täydentää myös toisen lajin (jolloin teet vain tehtävät 2 (a tai b), 4 ja 5, mikäli olet suorittanut edellisen valmentajavalmennuksen ennen vuotta 2018, tulee sinun myös tehdä tehtävä 3.) tai tehdä vain kilpailutuomarikokeen. Muistathan mainita tämän ilmoittautuessasi, sillä täydentäjiä ei lasketa 30:n kurssilaisen määrään!

Jos keskeytit viime vuonna ja haluat ottaa kurssin uudelleen, tulee sinun palauttaa kaikki tehtävät samaan tapaan kuin muidenkin tavallisten kurssilaisten.